• Showroom
  • De Wetering 29 4906 CT Oosterhout
  • Telefoonnummer
  • +31 6 24667564

Onze diensten

Fijn schuurwerk

Wij verzorgen onder andere fijn schuurwerk. Hierbij wordt het stucwerk uitgevoerd met een lichte draaibeweging. Dit geeft de wand of plafond een bijzondere uitstraling die lijkt op fluweel. Door het mengen van de pleister met een fijne structuur wordt een apart effect bereikt.

Sierpleisters

Ook verzorgen wij het aanbrengen van sierpleisters. Een populair product is spachtelputz. Deze sierpleister is leverbaar in talrijke kleuren waardoor voor elk interieur, klassiek of modern, wel een passende oplossing is. Spachtelputz is ook geschikt voor het aanbrengen op buitenmuren.

Designstucwerk

Om uw interieur te verfraaien is designstucwerk een prima oplossing. U proeft hierin het oude Italiaanse ambacht en de Italiaanse creativiteit. Italiaans stucwerk is mogelijk in alle kleuren en kan absoluut glad of met een open nerf structuur worden uitgevoerd.

Betonstuc

Betonstuc of beton ciré heeft de laatste tijd zeer veel aan populariteit gewonnen door de bijzondere uitstraling. Betonstuc kan dienen als vloerbedekking en aangebracht worden op wanden. Als betonstuc een grotere dikte heeft als 1 mm dan is betonstuc ook geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers aangezien het volledig waterdicht is.

Meubels

Er zijn diverse mogelijkheden bij het stucen van uw meubels. Wilt u een betonlook aan een meubelstuk geven, dan kunnen onze stukadoors dit ook doen. Door met de juiste stucwerkproducten te werken, kunnen wij uw meubelstuk een authentieke betonlook geven.

Voor meer informatie

Bel ons en stuur ons een bericht!
Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!